Συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης "Μέγας ΑλέξανδροςΗμερομηνία Εκδήλωσης: Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως θα συγκροτηθεί ομάδα "ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ", υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Γραφείου Β.Ελλάδος, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος", Κυριακή 2 Απριλίου. Με την συμμετοχή των συλλόγων μεταμοσχευμένων: "ΣΚΥΤΑΛΗ", "ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ", "ΗΠΑΡΧΩ" & "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΘΕΝΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ" και την υποστήριξη των νοσοκομείων "ΑΧΕΠΑ", "Γ.Παπανικολάου" και "Ιπποκρατείου" Θεσσαλονίκης.

Θα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα-γιορτή των Μεταμοσχεύσεων και η στόχευση είναι να έχουμε και δικό μας περίπτερο στον Τερματισμό στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου κοντά στον Λευκό Πύργο όπου θα υποδεχτούμε τους αθλητές.

Γι αυτό καλείσαι να είσαι και εσύ παρών με την οικογένεια σου, τους φίλους και γνωστούς σου για να γιορτάσουμε μαζί σ αυτήν τη μέρα. Επισυνάπτεται η φόρμα εγγραφής. Η πλειοψηφία των μεταμοσχευμένων θα συμμετάσχει στα 5χλμ που διανύει μια από τις ομορφότερες αστικές διαδρομές στην χώρα διασχίζοντας το κέντρο της πόλης κατά μήκος της οδού Τσιμισκή και επιστρέφοντας από την Παραλιακή Λεωφόρο Νίκης. Για τις διάφορες διαδρομές και πακέτα εγγραφής δες εδώ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας καθώς κι όλων των φίλων που θέλουν να είναι μέρος της Ομάδας μας. Αναμένω το αρχείο με τα ονόματα και κατόπιν θα ενημερώσω για την κατάθεση του ποσού της εγγραφής το οποίο και θα δοθεί στους διοργανωτές. Εγκάρδια!