Συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος


Με την ολοκλήρωση του Μαραρθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος", νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, και τον καθένα χωριστά, για την υποστήριξή σας, που δηλώθηκε μέσω της συμμετοχή σας, όχι μόνο στον Μαραθώνιο, αλλά και εν γένη στην υποστήριξη της Ιδέας της "Δωρεάς οργάνων και των Μεταμοσχεύσεων".

Πραγματικά με την συμμετοχή σας ομορφύνατε την μέρα!!!

Και ας μη ξεχνάμε, ότι όλοι αυτοί οι συνάνθρωποί μας, που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ή βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ένα μόσχευμα, βλέποντας να γίνονται ανάλογες δράσεις, και τόσοι άνθρωποι να υποστηρίζουν την Ιδέα της Δωρεάς και την Μεταμόσχευση, νιώθουν ασφάλεια, ελπίδα, νοιάξιμο. Θέλουμε να σας μεταφέρουμε το μεγάλο τους "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" , που με χαρά δεχτήκατε να συμμετέχετε σ΄αυτή τη γιορτή. Άλλωστε διαπιστώσατε και μόνοι σας την ευγνωμοσύνη την ελπίδα και την χαρά που καθρεφτιζόταν στα πρόσωπά τους, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να υποστηρίζουμε και να προωθούμε την Ιδέα της Δωρεάς και τις Μεταμοσχεύσεις, ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη συμπαράστασή σας.

Με εκτίμηση,
Οι Συντονιστές Μεταμοσχεύσεων του Περιφερειακού Γραφείου του ΕΟΜ στη Β. Ελλάδα
& ο εκπρόσωπος του συλλόγου "ΣΚΥΤΑΛΗ", Κυριάκος Ζαχαριάδης (που ήταν ο κύριος υπεύθυνος όλης της διοργάνωσης)

Γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων
Βόρειας Ελλάδας
Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ
Στ. Κυριακίδη 1, 54636, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2313303341, fax: 2313303342

Northern Greece
\ Transplant Coordination Regional Office
AHEPA University Hospital
St. Kyriakidi 1, 54636, Thessaloniki, Greece
tel: +30 2313303341, Fax: +30 2313303342


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΟΜΑΔΑΣ «ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ» στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Η πρόσκληση για συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως θα συγκροτηθεί ομάδα "ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ", υπό την αιγίδα του Περιφερειακού Γραφείου Β.Ελλάδος, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος", Κυριακή 2 Απριλίου. Με την συμμετοχή των συλλόγων μεταμοσχευμένων: "ΣΚΥΤΑΛΗ", "ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ", "ΗΠΑΡΧΩ" & "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΘΕΝΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ" και την υποστήριξη των νοσοκομείων "ΑΧΕΠΑ", "Γ.Παπανικολάου" και "Ιπποκρατείου" Θεσσαλονίκης.

Θα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα-γιορτή των Μεταμοσχεύσεων και η στόχευση είναι να έχουμε και δικό μας περίπτερο στον Τερματισμό στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου κοντά στον Λευκό Πύργο όπου θα υποδεχτούμε τους αθλητές.

Γι αυτό καλείσαι να είσαι και εσύ παρών με την οικογένεια σου, τους φίλους και γνωστούς σου για να γιορτάσουμε μαζί σ αυτήν τη μέρα. Επισυνάπτεται η φόρμα εγγραφής. Η πλειοψηφία των μεταμοσχευμένων θα συμμετάσχει στα 5χλμ που διανύει μια από τις ομορφότερες αστικές διαδρομές στην χώρα διασχίζοντας το κέντρο της πόλης κατά μήκος της οδού Τσιμισκή και επιστρέφοντας από την Παραλιακή Λεωφόρο Νίκης. Για τις διάφορες διαδρομές και πακέτα εγγραφής δες εδώ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας καθώς κι όλων των φίλων που θέλουν να είναι μέρος της Ομάδας μας. Αναμένω το αρχείο με τα ονόματα και κατόπιν θα ενημερώσω για την κατάθεση του ποσού της εγγραφής το οποίο και θα δοθεί στους διοργανωτές. Εγκάρδια!


Δελτίο Τύπου   Μπλουζάκι Μαραθωνίου   Μπλουζάκι Μαραθωνίου