Δείτε τι καινούργιο υπάρχει παρακάτω.

24.11.2017 Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Επίκ. Καθηγητής ΑΠΘ Γεώργιος Ψύλλας και ο Καθηγητής ΑΠΘ Ιωάννης Κωνσταντινίδης, της Α' Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσ/νίκης, σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά και τιμή στην Ημερίδα με τίτλο " Το προσωπικό νεύρο - Σταυροδρόμι συνεργασίας διαφόρων ειδικοτήτων " που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου 2017 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ (Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσ/νίκη) από τις 08.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Δωρεάν συμμετοχή, δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλώ βρείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας


24.11.2017 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΘΩΡΑΚΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ – Χειρουργικοί προβληματισμοί και δύσκολες αποφάσεις στη χειρουργική του καρκίνου του πνεύμονα (Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου)


13.4.2017 Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων εργαζομένων ΑΧΕΠΑ "ΠΕΔΑΝΙΟΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ" στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνουν κάθε χρόνο, χάρισαν την Μ. Τετάρτη 12/4/2017 πασχαλινές λαμπάδες, που επιμελήθηκαν οι ίδιοι, σε όλους τους νοσηλευόμενους του ΑΧΕΠΑ ως μια ελάχιστη πράξη προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η ανταπόκριση ήταν θετική τόσο από τους ασθενής όσο και από το προσωπικό του Νοσοκομείου.


12.4.2017 Τιμητική Εκδήλωση Παρουσίασης Δημόσιας Τοιχογραφίας στο Π.Γ.Ν.Θ.ΑΧΕΠΑ, Ευγενικής Δωρεάς του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Θεσσαλονίκης με θέμα: «Δωρεά Ιστών και Οργάνων» και σύνθημα "Ζήσε δύο φορές"