Εκδηλώσεις -Συνέδρια

line

Δείτε τι καινούργιο υπάρχει παρακάτω.

02/07/2024
Ενημερωτική εκδήλωση κατά της Βίας στο αμφιθέατρο "ΤΡΙΑΡΙΔΗ"

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Δρ. Παρθενόπη Παντελίδου με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση κατά της Βίας στο αμφιθέατρο  “ΤΡΙΑΡΙΔΗ”

που διοργανώνει η  Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας - Γραφείο Εκπαίδευσης του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και  ώρα 10:00 - 13:00  με τίτλο:

" ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!"

27/02/2024
30η Επιστημονική Ημερίδα 'Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική'

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της 30ης Επιστημονικής Ημερίδας "Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική" στις 02 Μαρτίου 2024 στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακό κουίζ ερωτήσεων και απαντήσεων πολλαπλής επιλογής μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής "Kahoot".

09/08/2023
1ο Νοσηλευτικό Συνέδριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, και εκ μέρους όλων των μελών της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, σας καλωσορίζουμε στο 1ο Νοσηλευτικό Συνέδριο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» Θεσσαλονίκης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2023 στους χώρους του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τίτλο:

«Κατάγραψε το παρελθόν, Διάγνωσε το Παρόν, Πρόβλεψε το Μέλλον»

Ιπποκράτης Επιδημικά

 

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: https://forms.gle/NH5xN18AfGXSCu6E9