ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ: Διαδικασία Προγραμματισμού Ραντεβού Κλασσικής Ακτινογραφίας, Οστεοπόρωσης (DEXA), Μαστογραφίας, Υπερηχογραφίας, παραλαβή αποτελεσμάτων

line

Για την είσοδο στο νοσοκομείο απαιτείται η προσκόμιση-επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test 48ώρου.

I. Ασθενείς με παραπεμπτικό από γιατρό εκτός νοσοκομείου.

Τα ραντεβού προγραμματίζονται τηλεφωνικά από την Γραμματεία του εργαστηρίου: 2313 303 889.

Το ραντεβού χορηγείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του πολίτη με την γραμματεία του εργαστηρίου και ανάλογα με το είδος της εξέτασης προτείνεται πιθανή ημερομηνία και ώρα εξέτασης. Εφόσον ο πολίτης συμφωνεί με τον χρόνο του ραντεβού, δίνονται οδηγίες για την εξέταση.

Το ραντεβού επιβεβαιώνεται-οριστικοποιείται από την γραμματεία του εργαστηρίου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, λίγες ημέρες νωρίτερα της προκαθορισμένης ημερομηνία

II. Ασθενείς με παραπεμπτικό από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (ΤΕΙ) του νοσοκομείου

Οι πολίτες που λαμβάνουν παραπεμπτικό από τα Τ.Ε.Ι., προσέρχονται εν συνεχεία στην γραμματεία του εργαστηρίου, όπου εξυπηρετούνται είτε άμεσα εάν είναι εφικτό είτε προγραμματίζουν το ραντεβού τους το συντομότερο δυνατό.

Παραλαβή αποτελεσμάτων

Ο Πολίτης επικοινωνεί τηλεφωνικά και ενημερώνεται για την έκβαση των αποτελεσμάτων του. Η παραλαβή γίνεται από τον ίδιο τον πολίτη με αστυνομική ταυτότητα ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο από ΚΕΠ ή την Αστυνομία ή μέσω gov.gr από τη γραμματεία του εργαστηρίου.